Ik wil energiecoach worden

Vind je het leuk om met bewoners in gesprek te gaan over het verduurzamen van hun woning en heb je tijd beschikbaar? Dan zoeken we jou!

“Warm Medemblik” is op zoek naar energiecoaches binnen de gemeente, die medebewoners kunnen motiveren en stimuleren om stappen te nemen om energie te besparen. Ben je een of twee dagdelen per week beschikbaar, wil je wat bijleren over energiebesparing en een bescheiden vergoeding per jaar ontvangen voor je inzet in de verduurzaming van de gemeente Medemblik?

Dan ben jij misschien wel een van onze nieuwe energiecoaches.

Wat ga je doen?

Als energiecoach kom je bij de mensen thuis, bespreekt met hen de woonwensen en verzamelt gegevens over het woning- en energiegebruik. Je geeft je bevindingen weer in een kort rapport, dat kan dienen als uitgangspunt voor het verder verduurzamen van de woning.

Verder informeer je de bewoners over mogelijkheden om energiebesparende maatregelen te treffen of het zelf opwekken van energie. Je wijst ze desgewenst de weg naar een professionele adviseur of goede uitvoerders.

We gaan je natuurlijk helpen en klaarstomen om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Je krijgt een training en we verwachten nadat je die hebt afgerond dat je daarna, in ieder geval een jaar, als energiecoach inzetbaar bent.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier

(* verplicht veld)


    (zie onder menu energiecoach)