Meteen naar de inhoud
Home » Waar kunt u informatie krijgen over verduurzamen?

Waar kunt u informatie krijgen over verduurzamen?

U denkt misschien, simpel, ik kijk wel op het internet. Maar dit is precies de reden waarom het heel vaak fout gaat. De informatie die u krijgt of vindt is zelden onafhankelijk. Op het moment dat u zoekt en u krijgt een aanbod voor een bezoek of offerte dan weet u al hoe laat het is. De werkgroep wil heel graag onafhankelijk zijn en blijven en doen dan ook geen voorstellen voor bepaalde bedrijven. Een advies is onafhankelijk en met dit advies kunt u naar bedrijven gaan die dan een aanbieding kunnen doen. Of via het Duurzaam Bouwloket die een database heeft van bedrijven die wellicht iets kunnen betekenen.

Veel informatie is te vinden bij Milieu Centraal, het Duurzaam Bouwloket en Regionaal Energieloket.

Ook kan ik mijn website www.huisenergieneutraalmaken.nl aanbevelen met een volledige beschrijving van het energieneutraal maken van een (mijn eigen) woning.

Als de energiecoach van Warm Medemblik u een bezoek brengt voor een energiegesprek of een maatwerkadvies, krijgt u naast het advies het boekje (40 pagina’s) “Een energieneutraal huis, hoe dan?” cadeau. Hier staat de basale informatie in om een huis te verduurzamen. Het boekje is gesponsord door de Gemeente Medemblik.

Wilt u het naadje van de kous weten, dan kan ik mijn nieuwste boek “Een energieneutraal huis, het naadje van de kous – editie 2022” Het is vooral een technische uitleg en onderbouwing van keuzes op mbo-hbo niveau met ook zeer veel do’s and don’ts (tips).

Theo van Lieshout