Ga naar de inhoud
Home » Verduurzamen

Verduurzamen

Hebt u plannen om te verduurzamen en woon je in de gemeente Medemblik?

Dan kunnen wij u helpen!

“Warm Medemblik” helpt bewoners die stappen willen zetten om energie te besparen. De energiecoaches van Warm Medemblik hebben een gerichte opleiding gehad en beschikken over een AVG, verstrekt door de gemeente Medemblik. Zij komen bij bewoners thuis hun woonwensen bespreken.

Hoe helpt de energiecoach met verduurzamen?

  • Eerst maakt de coach een inventarisatie wat jouw wensen voor verduurzaming;
  • Hij verzamelt gegevens over jouw woning- en energiegebruik;
  • De energiecoach informeert je over de mogelijkheden om energiebesparende maatregelen te treffen of het zelf opwekken van energie;
  • Na een energiegesprek stelt de adviseur een algemeen advies op, dat kan dienen als uitgangspunt voor het verder verduurzamen van de woning, bijvoorbeeld isolatie, tocht, ventilatie, warmtepomp etc.
  • Indien gewenst kan er een maatwerkadvies worden gegeven.

Na het invullen van de gegevens bij de aanvraag voor een energiegesprek op deze site krijgt u een bevestigingsmail met daarin aanvullende informatie over kosten en de tijd waarin contact wordt opgenomen, meestal een paar dagen. Wij vragen een kleine vergoeding voor de adviezen.

Zelf energiecoach worden?

Kijk hiervoor onder het menu item “Energie coach”. Daarin staan aanvullende gegevens hoe u aan te melden voor een advies of om coach te worden.