Specialistische hulp

Het kan zijn dat hulp nodig is die verder gaat dan een energiegesprek of een maatwerkadvies.

Bijvoorbeeld monumenten zoals een stolpboerderij of een kerk, vereisen aanmerkelijk meer aandacht dan een “gewone” woning. Mogelijk dat een gespecialiseerde energiecoach kan helpen. Ook daar zijn kosten aan verbonden maar deze zijn niet op voorhand al af te spreken. Indicatief gaat het om een onkostenvergoeding van 150 euro per dag. Commerciële tarieven zijn minstens 4 keer zo hoog.

Een infraroodscan behoort ook tot de mogelijkheden maar zullen we alleen doen indien dit een toegevoegde waarde heeft voor een maatwerkadvies en dat is lang niet altijd het geval. Het kost relatief veel tijd.

Op ons wensenlijstje staat ook de “blowerdoortest”. Dit is een duur apparaat en wellicht dat deze in de toekomst aangeschaft gaat worden, al dan niet samen met de andere West-Friese gemeenten.

In onderstaand contactformulier worden de contactgegevens gevraagd. In het vak “toelichting” kunt u de gewenste specialistische hulp aangeven.

Als er extra gegevens nodig zijn dan zal de energiecoach daar om vragen. Vanwege privacy zullen we niet meer vragen dan nodig is voor het gesprek of advies en pas op het moment dat dat nodig is.

Vul onderstaand contactformulier in om een gesprek aan te vragen. Wij zullen binnen een week reageren en zo mogelijk een afspraak maken.

(* verplicht veld)


    (De energiecoach zal dit vooraf met u bespreken)