Ga naar de inhoud
Home » Schrijf een review

Schrijf een review

De energiecoaches van Warm Medemblik komen graag bij u thuis voor een Energiegesprek of een Maatwerkadvies. Met ons advies kunt u stappen ondernemen in de energietransitie en verbetering van uw woning.

We zijn benieuwd hoe u ons advies heeft ervaren en of u goede tips heeft gekregen waardoor u nu bespaart op energiekosten en prettiger en duurzamer woont.

Uw review over Warm Medemblik kan andere inwoners van de gemeente Medemblik helpen. Onze vrijwilligers waarderen het als u hen laat weten wat u van het gesprek en advies rapport vond.

 • Hoe ervaart u de deskundigheid van de energiecoach?
 • Aan welk advies heeft u echt iets gehad?
 • Welke stappen gaat u ondernemen n.a.v. het advies?

 1. Ik had dringend energie-advies op maat nodig, maar schrok van de prijzen. Totdat ik lucht kreeg van het initiatief Warm…

 2. Inmiddels heb ik op zolder een nieuw dakraam gekregen dit ging erg snel, ook hebben ze de kranen van de…

 3. We zijn beiden van mening dat wij een nuttig, verhelderend gesprek met jou hebben gehad. Jij hebt ons op diverse…

 4. Ik ben hier drie jaar geleden komen wonen en er moest meer gebeuren aan het huis dan dat ik van…

 5. Uw bevindingen hebben er in ieder geval voor gezorgd dat ons energiebewustzijn is verhoogd. De thermostaat staat een halve graad…

11 reacties op “Schrijf een review”

 1. Wij hebben het advies als waardevol ervaren en zijn nu zelf vrijwilliger bij Warm Medemblik. Onze woning is inmiddels van het gas af. We gaan nog extra zonnepanelen plaatsen en lage temperatuurverwarmingen plaatsen.

 2. Heel erg bedankt, ook namens Ineke, voor de warmtescans, je begeleidende woorden daarbij en je advisering.
  We zijn er blij mee.
  Veel succes met je prachtige werk in de gemeente Medemblik,

 3. Wij hebben het energieadvies “gewonnen” door op jullie stand in de Boogerd een formulier daarvoor in te vullen. Dat kostte weinig energie en het leverde een mooi resultaat op. Dank hiervoor.

  Ruud van Lieshout kwam al snel bij ons langs en nam ruim de tijd om alle aspecten van ons huis en de wijze waarop wij met energie omgingen, door te nemen.Het was een gesprek waarbij wij onze visie konden delen, hij had n luisterend oor en we bespraken de nuttige tips. We hebben lang stilgestaan bij zaken die in het huis mogelijk simpel aangepast konden worden, maar ook bij de structuur van het huis zoals die bij ons in 1994 gebruikelijk was.

  Lang gefilosofeerd over de opties in de toekomst, zoals het gebruik van bodemwarmte en overige systemen, en uiteraard zonnepanelen. Vooralsnog de simpele tips al ter harte genomen, en je gaf aan graag een en ander nog nader toe te willen lichten.

  In ieder geval zeer nuttig en hartelijk dank tot zover,

 4. We zijn op de eerste plaats erg blij met de uitvoerige analyse en voorzetten. Omdat er snel met een aantal zaken al 30 tot 40% resultaat te behalen kan zijn hebben we enkele van de 11 punten als speerpunt. Kortom we zijn volop in beweging gekomen willen kansen pakken en zodra er financiële toezeggingen komen gaan we handelen. Daarna beraden we over uitvoerig verslag laten maken en of warmtebronnen informatie op te pakken. Dus superblij met jullie verslag dat gaat ons vast helpen, het verslag is ook zeer informatief en vrijblijvend dat voelt erg prettig en fijner dan jullie moeten dit of dat. Bedankt mooie decembermaand ga zo door.

 5. We zijn heel blij met jullie bezoek en inmiddels ook bezig met jullie adviezen, ik heb de lijst uitgeprint en hebben al verschillende punten afgevinkt. Nogmaals bedankt voor jullie adviezen.

 6. Het gesprek met de Ruud v Lieshout heeft ons goed op weg geholpen ,we hebben inmiddels 1 offerte en nog een aantal bedrijven in de buurt gevraagd maar hebben inmiddels een klanten stop vanwege de grote vraag naar een warmtepomp en wij willen graag volledig van het gas. We moeten geduld hebben dus.

 7. Uw bevindingen hebben er in ieder geval voor gezorgd dat ons energiebewustzijn is verhoogd. De thermostaat staat een halve graad lager en we trekken eerder een trui of vest aan. Ook hebben we de kruipruimte laten isoleren, waardoor de vloerverwarming behaaglijke aanvoelt.
  Kortom, uw bezoek was nuttig!

 8. Ik ben hier drie jaar geleden komen wonen en er moest meer gebeuren aan het huis dan dat ik van te voren wist. Nu zijn veel problemen verholpen en zag ik de oproep van de gemeente

  Medemblik over een voucher voor een bezoek van een Energiecoach. Dus ik dacht dat is de volgende stap. Ik heb ons gesprek met de energiecoach als positief ervaren.

  Ik heb met name goede tips gekregen over ons warmteverlies dmv kleine aanpassingen die ik zelf kan doen en bv al dan niet plaatsen van nieuw glas. Ik heb mijn kinderen bewuster gemaakt van het verbruik van energie in ons huis. We zullen in de toekomst zeker meer energie gaan besparen en daarmee zal onze huis duurzamer geworden.

  Al met al voelt het goed om voor nu bewust kleinschalig de energie-uitdaging aan te gaan.

 9. We zijn beiden van mening dat wij een nuttig, verhelderend gesprek met jou hebben gehad. Jij hebt ons op diverse ‘zaken’ in huis gewezen waar we, voorafgaand op ingrijpende aanpassingen, nog wel wat winst uit kunnen halen. Zoals gezegd, een prettig gesprek waar met name de onafhankelijkheid tot uiting kwam. Jullie vertegenwoordigen geen bedrijf.
  Mocht het zo zijn dat wij verdere vervolgstappen overwegen, melden wij ons voor verder advies.

 10. Inmiddels heb ik op zolder een nieuw dakraam gekregen dit ging erg snel, ook hebben ze de kranen van de kachel vervangen.
  Ook heb ik nieuwe buren dus dat scheelt toch ook wel dat hun nu ook de kachel aan hebben. Ook hebben ik standaard de kachel op 16 gr staan en het scheelt een hoop. Ook de dikker deurstop en een nieuwe brievenbus beharing komt er minder kou uit die gang. Zo hebben we nu ook de isolatie achter de kachel gedaan en heeft me vriend het kleine gaatje in de bij keuken dicht gemaakt. Al met al veel kleine dingen onder handen genomen.

 11. Ik had dringend energie-advies op maat nodig, maar schrok van de prijzen. Totdat ik
  lucht kreeg van het initiatief Warm Medemblik. Adviseur Sjaak nam al snel contact met me op en
  kwam persoonlijk langs voor een Maatwerkadvies comfortabel gasloos huis.
  Een week later vond ik een uitgebreid rapport in mijn mailbox. Per onderwerp (o.a. isolatie, zelf
  energie opwekken, warmtebron, warmteverlies) vond ik bevindingen, alternatieven met
  kostenindicatie, verwachte opbrengst en een advies. Ik weet dus nu precies hoeveel zonnepanelen er
  op mijn dak kunnen, in welke opstelling dat is wat dat jaarlijks oplevert en dus bespaart. Overigens
  kwam ik ook negatieve adviezen tegen. Dat wil zeggen dat sommige duurzame maatregelen die wel
  helpen besparen niet opwegen tegen de verbouwkosten. Die eerlijkheid beviel me erg goed. Ook
  praktische zaken zoals het aanvragen van subsidie en een lijst met gecertificeerde installateurs
  kwamen aan bod in het rapport.
  Na het rapport gelezen te hebben had ik een goed beeld van wat er in mijn huis allemaal mogelijk is,
  en wat ik kan verwachten. Mijn vrouw en ik hebben op basis van dit rapport besloten om allereerst
  het laatste houten kozijn van onze woning te vervangen. Daarna richten we ons op zonnepanelen,
  ondanks de onzekerheid die er nu is over het voorbestaan van de salderingsregeling.
  Ik heb het advies van Warm Medemblik als zeer nuttig, persoonlijk en zonder poespas ervaren. Bij
  het thuisbezoek werd er grondig gevraagd, doorgevraagd en opgemeten. Het rapport zelf is
  overzichtelijk, goed leesbaar voor een leek en een waardevol document voor onze woning. Als ik
  deze ervaring uitzet tegen het tarief wat ik betaald heb ben ik ook dik tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *