Ik wil een energiegesprek

Zoals op deze site al meerdere keren beschreven is, zijn energiecoaches vrijwilligers die een beperkte tijd beschikbaar zijn voor energiegesprekken. De vraag zal naar verwachting drastisch toenemen, vandaar ook dat we op grote schaal begonnen zijn aan het geven van opleidingen. Dit schrijf ik omdat het zo kan zijn dat er gauw een wachtlijst is.

Een energiegesprek zoals in dit menudeel bedoeld, is vooral bedoeld voor bewoners van huurwoningen en van appartementen. Hier zal het gesprek vooral gaan over kleine maatregelen en gedrag om op gas én elektra te besparen. Een gesprek duurt ongeveer 1 uur. Daar wordt een onkostenvergoeding voor gevraagd van 25 euro.

Een energiegesprek kan ook heel nuttig zijn voor een bewoner van een koopwoning die niet meteen van plan is om nu iets te doen maar dat op enige termijn dat wel zou willen of moeten. Dit noemen we de stip op de horizon.

In onderstaand contactformulier worden alleen de contactgegevens gevraagd. Dit is nodig om een energiecoach te vinden die bij voorkeur dicht in de buurt woont. Als er extra gegevens nodig zijn dan zal de energiecoach daar om vragen. Vanwege privacy zullen we niet meer vragen dan nodig is voor het gesprek of advies en pas op het moment dat dat nodig is.

De volgende zaken zullen we, zeker bij een koopwoning nodig hebben:

Om het proces te versnellen en om de juiste energiecoach te vinden vanwege de expertise, is het handig om op enig moment de volgende informatie alvast op te zoeken. Huur-of koopwoning, VVE?, gezinssamenstelling (i.v.m. warmwatergebruik), gasverbruik en elektra verbruik, evt. aantal zonnepanelen, eventuele grootverbruikers (laadpaal, jacuzzi).

Vul onderstaand contactformulier in om een energiegesprek aan te vragen. Wij zullen binnen een week reageren en zo mogelijk een afspraak maken.

(* verplicht veld)


    (De energiecoach zal dit met u afrekenen)