Aanvraag maatwerkadvies

Zoals op deze site al meerdere keren beschreven is, zijn energiecoaches vrijwilligers die een beperkte tijd beschikbaar zijn voor energiegesprekken en of maatwerkadviezen. De vraag zal naar verwachting drastisch toenemen, vandaar ook dat we op grote schaal begonnen zijn aan het geven van opleidingen. Dit schrijf ik omdat het zo kan zijn dat er gauw een wachtlijst is.

Een maatwerkadvies zoals in dit menudeel bedoeld, is vooral bedoeld voor bewoners van koopwoningen. Hier zal het gesprek vooral gaan over grote maatregelen om van het gas af te komen en zo mogelijk op elektra te besparen. Het ultieme doel is uiteraard energieneutraal maar dit is niet altijd mogelijk. Een gesprek duurt ongeveer 2 uur. Daar krijg je een rapport over die na enige tijd ook nog wordt uitgelegd en besproken. Daar wordt een onkostenvergoeding voor gevraagd van 150 euro. De coach is daar totaal 6-8 uur mee bezig.

In onderstaand contactformulier worden de contactgegevens gevraagd. Dit is nodig om een energiecoach te vinden die bij voorkeur dicht in de buurt woont. Om het proces te versnellen en om de juiste energiecoach te vinden vanwege de expertise, is het handig om op enig moment de volgende informatie alvast op te zoeken:

Huur-of koopwoning, VVE?, gezinssamenstelling (i.v.m. warmwatergebruik), gasverbruik en elektra verbruik, evt. aantal zonnepanelen, eventuele grootverbruikers (laadpaal, jacuzzi).

Als er extra gegevens nodig zijn dan zal de energiecoach daar om vragen. Vanwege privacy zullen we niet meer vragen dan nodig is voor het gesprek of advies en pas op het moment dat dat nodig is.

Vul onderstaand contactformulier in om een energiegesprek aan te vragen. Wij zullen binnen een week reageren en zo mogelijk een afspraak maken.

(* verplicht veld)


    (De energiecoach zal dit met u afrekenen)